Izhod iz enostavnega načina

RAZVOJ ELEMENTARNIH GIBALNIH VZORCEV V ZGODNJEM OTROŠTVU

Uredila / Edited by: Matej Plevnik, Rado Pišot

Strani / Pages: 217

Leto / Published: 2016

Jezik / Language: slovenski

ISBN: 978-961-6964-62-3

15,34  (Brez DDV: 14,61 )

Opis

RAZVOJ ELEMENTARNIH GIBALNIH VZORCEV V ZGODNJEM OTROŠTVU

Uredila / Edited by: Matej Plevnik, Rado Pišot

Knjiga »Razvoj elementarnih gibalnih vzorcev v zgodnjem otroštvu« je nepogrešljivo vodilo za vse, ki se ukvarjajo z vodenjem gibalnih/športnih programov otrok oziroma delajo z otroki, pa naj bodo to učitelji, vzgojitelji ali starši. (Iz recenzije izr. prof. dr. Jakoba Bednarika)

Znanstvena monografija z naslovom »Razvoj elementarnih gibalnih vzorcev v zgodnjem otroštvu« urednikov dr. Mateja Plevnika in dr. Rada Pišota je težko pričakovano delo, po katerem bodo v prvi vrsti posegali strokovnjaki s področja gibanja in športa, vzgoje in izobraževanja, prav gotovo pa bo bralce našla tudi med strokovnjaki na področju zdravstva oziroma medicine in drugih sorodnih področjih. Delo, ki je pred nami, predstavlja eno od redkih raziskav v svetu, v kateri so avtorji na znanstveno podprt način tako celostno raziskali temeljne gibalne vzorce otrok.
Monografija zajema petnajst znanstvenih poglavij, v katerih avtorji na raziskovalno utemeljeni podlagi ponujajo vrsto pomembnih informacij o poteku razvoja temeljnih gibalnih struktur – elementarnih gibalnih vzorcev – v zgodnjem otroštvu. (Iz recenzije prof. dr. Jurija Planinšca)

Izdaja monografije je bila finančno podprta s strani Javne agencije za raziskovalno dejavnost Slovenije, Fundacije za financiranje športnih organizacij Slovenije in Playness d.o.o.

Dodatne informacije

Teža 0,382 kg
Dimenzije 16,5 × 23,5 cm
Avtor/-ji

,

Jezik

Leto izida

ISBN 978-961-6964-62-3
Število strani 217