Izhod iz enostavnega načina

Silvestrski večer pri vas doma

Znanstveno-raziskovalno središče Koper vas vabi, da se na Silvestrski večer ob 19. uri pridružite posebnemu spletnemu dogajanju z izjemnimi gosti.

Kot je znano, bo letošnja najdaljša noč večina ljudi preživela v zavetju svojega doma. Za popestritev silvestrskega večera bodo tokrat poskrbeli v Zavodu za mladino, kulturo in turizem Koper ter Gledališču Koper, ki s skupnimi močmi pripravljata pester program za vse generacije.

Osrednji program najdaljše noči v letu bodo popestrili stand up komik Tadej Toš in glasbenica Tinkara Kovač ter godalni trio Laurylin, voditeljske vajeti večera bo imel radijski voditelj in glasbenik Iztok Novak Easy, za piko na “i” pa bo poskrbel še Dedek Mraz.

Neposredni prenos dogodka iz gledališča bo potekal na družabnem omrežju Facebook in kanalu Youtube, začetek ob 19. uri. Ogled dogodka bo brezplačen, prijave niso potrebne.

Silvestrski večer pri vas doma je darilo kolegija javnih zavodov za kulturo in znanost Mestne občine Koper (Gledališča Koper, Zavoda za mladino, kulturo in turizem Koper, Osrednje knjižnice Srečka Vilharja Koper, Pokrajinskega muzeja Koper, Pokrajinskega arhiva Koper in Znanstveno-raziskovalnega središča Koper) ter Slovenskega stalnega gledališča v Trstu občanom in občankam Kopra.

Vabljeni, da najdaljšo noč v letu preživite z nami!

Srečno 2021!