07 Jul 2020

Priznanje VELIKA PLAKETA MOK v roke dr. Mileni Bučar Miklavčič in Svetilniku

Znanstveno-raziskovalno središče Koper (ZRS Koper) obvešča, da je Mestna občina Koper (MOK) ob praznovanju občinskega praznika podelila tradicionalne nagrade in priznanja MOK.

Tako sta letos priznanje MOK – VELIKI PLAKETI prejeli dr. Milena Bučar Miklavčič, vodja Laboratorija Inštituta za oljkarstvo ZRS Koper, in publikacija za najmlajše Svetilnik, pri kateri sodeluje tudi ZRS Koper.

Dr. Milena Bučar Miklavčič je priznanje z veliko plaketo prejela za izjemno znanstveno-raziskovalno delo in prispevek k poznavanju oljk, ekonomski prodornosti in kakovostni razpoznavnosti slovenskega oljčnega olja ter za uspešno uveljavljanje prepoznavnosti slovenske oljkarske panoge v mednarodnem prostoru.

Kulturni občasnik Svetilnik, ki izhaja pod okriljem Gledališča Koper, je prejel priznanje kot pomembnem prispevek k spoznavanju in širjenju gledališke, dediščinske in umetnostne vsebine istrskih mest in zaledja med učenci drugega triletja osnovnih šol. Pri izdaji publikacije sodeluje s svojim prispevkom tudi ZRS Koper.

Vsem nagrajencem iskreno čestitamo!

Leave a Reply