10 Nov 2018

»Znanje za zdravje 2018«

ABOUT EVENT

JAVNI POGOVOR Z VRHUNSKIMI STROKOVNJAKI O TEM, KAKO OHRANITI SRČNO-ŽILNO ZDRAVJE

 

Letos smo se organizatorji, Splošna bolnišnica Izola in Znanstveno-raziskovalno središče Koper, odločili dogodek organizirati nekoliko drugače. Za vas bomo povabili izbrane strokovnjake, ki bodo na odprtem prostoru, v »strokovni klepetalnici« pred Mestno Kavarno Triglav (v slabem vremenu v kavarni), neposredno odgovarjali na vaša vprašanja o pomenu gibalne in umske aktivnosti ter pravilne prehrane za ohranjanje zdravja. Odgovarjali bomo na vaša vprašanja o tem kaj storiti in kako je mogoče ukrepati, ko se v zvezi z vašim srcem in ožiljem, gibalnim aparatom ali centralnim nadzorom pojavijo resne težave. Ob tem bomo z mobilnim laboratorijem tudi tokrat opravili meritve izbranih parametrov vašega zdravstvenega stanja in telesne zmogljivosti.

Tudi letos je pokrovitelj srečanja Mestna Občina Koper.

 

Strokovna klepetalnica bo potekala v soboto, 10. novembra 2018, od 10. do 13. ure v Mestni Kavarni Triglav na Pristaniški ulici 5 v Kopru.

Na vaša vprašanja bodo odgovarjali: prof. Anton Grad, prof. Boštjan Šimunič, dr. Mladen Gasparini, prof. Rado Pišot, dr. Simon Korošec in Lilijana Vouk Grbac, univ. dipl. inž. živil. tehnol.

 

Vprašanja o srčno-žilnem zdravju lahko predavateljem zastavite že vnaprej na osnovi spletnega obrazca, ki sledi.

 

Vljudno vabljeni!

EVENT SPEAKERS

Registration for : »Znanje za zdravje 2018«

Posredujte nam vaša vprašanja

Uravnotežena prehrana in srčno-žilno zdravjeDebelost in srčno-žilno zdravjeZdravila in srčno-žilno zdravjeMentalno in srčno-žilno zdravjeVadba in trening za srčno-žilne bolnikeSrčno-žilno zdravje – proste teme
Postavite vprašanje

Share This Event