24 May 2022

ANNALES ZRS na sejmu akademske knjige Liber.ac 2022

Danes je po treh letih spet zaživel Foersterjev vrt za Filozofsko fakulteto Univerzo v Ljubljani . V vrt se vrača sejem akademske knjige Liber.ac 2022, ki bo trajal vse do četrtka in na katerem sodeluje tudi ANNALES ZRS, znanstvena založba ZRS Koper.

Sejem akademske knjige Liber.ac je zasnovan kot tridnevna javna prireditev s spremljevalnim programom, s katero se v slovenskem prostoru uveljavlja nov tip knjižnega sejma, obenem pa se vzpostavlja novo kulturno in komunikacijsko središče.

Sejem povezuje različne akterje s področja produkcije in promocije akademske knjige od univerzitetnih založb in knjigarn do univerzitetnih knjižnic. Opozarja na raznolikost in visoko kvaliteto slovenskega akademskega založništva, najnovejše dosežke znanosti in interdisciplinarne razvojne usmeritve v visokem šolstvu. Obenem poskuša akademsko knjigo približati širši zainteresirani javnosti, študentom in dijakom, ki se odločajo o izbiri študija, pa tudi tistim, ki se v okviru vseživljenjskega izobraževanja odločajo za univerzitetno izobrazbo.

ANNALES ZRS, znanstvena založba ZRS Koper na sejmu sodeluje s ponudbo znanstvenih in strokovnih monografij, na katere nudi 20% popuste.

Prav tako v času sejma nudi 20% popust v SPLETNI KNJIGARNI.

Leave a Reply