06 Jan 2021

Izšla je nova številka priloge “Na valovih znanja”

Znanstveno-raziskovalno središče (ZRS) Koper obvešča, da je v današnjih Primorskih novicah in Primorskem dnevniku izšla tretja priloga

»Na valovih znanja, Izzivi primorskega raziskovalnega prostora«,

ki jo soustvarjamo skupaj s Slovenskim raziskovalnim inštitutom (SLORI) ter v sodelovanju s Primorskimi novicami in Primorskim dnevnikom.

V njej boste lahko med drugim prebrali intervju s predstojnico ??š?????? ?? ?????????? ??? ?????, ??. ???? ?????????, s sodelavcem in predstojnikom ???????? ??š?????? ??? ?????, ??. ????? ??????č??; prebrali boste lahko tudi, kako (̳P̳)̳o̳s̳t̳a̳t̳i̳ ̳z̳d̳r̳a̳v̳i̳ ̳i̳n̳ ̳a̳k̳t̳i̳v̳n̳i̳, saj so nas sodelavci ??š?????? ?? ?????????š?? ????????? ??? ????? spomnili na svoj nedavno izdani priročnik “???????? ????, (?)???????? ???????!“, ki je med drugim zelo dobra popotnica ravno v tem obdobju, ko smo primorani ostati doma, in je skrb za zdravje še toliko bolj pomembna.

Za vse zgodovinske navdušence in sledilce tedenskih glos, ki jih naš sodelavec ??š?????? ?? ??????????? š?????? ??? ?????, ????. ??ž? ????????, piše in objavlja že več kot štirideset let v Primorskem dnevniku, pa smo pripravili presnečenje. Najavili smo izid njegove knjige “???????”, v kateri so zbrane vsebine, ki so izhajale med leti 1978-2020 v Primorskem dnevniku.

Predstavili smo tudi projekt ECO-SMART (Tržišče ekosistemskih storitev za napredno politiko zaščite območij Natura 2000), sofinanciran v okviru Programa sodelovanja INTERREG V-A Italija- Slovenija 2014-2020, iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj in nacionalnih sredstev, v katerem sodelujejo tudi sodelavci ?????????????? ??š?????? ?? ???????? š?????? ??? ?????.

Za vas pa smo pripravili tudi izbor monografij, ki so izšle pri založbi ??????? ???, ?????????? ????ž?? ??? ?????.

Celotno prilogo lahko preberete na povezavi: https://www.primorske.si/plus/na-valovih-znanja

Prijetno branje vsebin želimo!

Leave a Reply