29 Oct 2020

Monografija »Partizani« uvrščena v izbor dosežkov Odlični v znanosti 2020

Z veseljem vam sporočamo, da je bila monografija »Partizani«, katere avtor je naš sodelavec, akad. prof. dr. Jože Pirjevec, uvrščena v izbor dosežkov Odlični v znanosti 2020.

Dosežek akad. prof. dr. Jožeta Pirjevca je bil izbran s strani članic in članov Znanstvenega sveta Javne agencije za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije (ARRS) na podlagi predloga članov Znanstvenoraziskovalnega sveta za humanistiko.

akad. prof. dr. Jože Pirjevec

Javne predstavitve dosežkov, ki so izbrani v okviru dejavnosti Odlični v znanosti, prirejajo že deveto leto zapored. Gre za projekt v okviru aktivnosti promocije znanosti in je namenjen izboljšanju prepoznavnosti znanosti.

Tudi letos bo predstavitev dosežkov v okviru skupnega dogodka »Dan ARRS 2020: Podpiramo odličnost«.  Dogodek bo glede na okoliščine ob epidemiji COVID-19 izveden v virtualni obliki,in sicer predvidoma v četrtek, 26. novembra 2020.

V sklopu virtualnih predstavitev bodo predstavljeni izbrani dosežki izbora Odlični v znanosti 2020. Poleg predstavitev izbranih dosežkov Odlični v znanosti bo letošnja osrednja tematika v okviru dogodka »Dan ARRS 2020: Podpiramo odličnost« usmerjena v aktualno problematiko COVID-19.

Celoten program dogodka bo v naslednjih dneh objavljen tudi na spletnih straneh ARRS.

Iskrene čestitke našemu sodelavcu akad. prof. dr. Jožetu Pirjevcu za izbrani dosežek Odlični v znanosti 2020!

Leave a Reply