18 Sep 2020

IKARUS ORGANIZIRA SERIJO DELAVNIC: GIBANJE IN/JE ZDRAVJE

Inštitut za kineziološke raziskave (IKARUS) Znanstveno-raziskovalnega središča (ZRS) Koper in kulturno izobraževalno društvo PiNA

pripravljata cikel delavnic

z naslovom

» Gibanje in/je zdravje « .

Enkrat tedensko bodo potekale med 24. septembrom in 22. oktobrom. Delavnice bodo brezplačne, obvezna je le prijava nanje.

IKARUS in PiNA v sklopu projekta Social Innovators in skupnostnega prostora SI HUB organizirata serijo brezplačnih delavnic z naslovom Gibanje in/je zdravje, ki jih bodo izvajali vse od 24. septembra do 22. oktobra 2020.

Z udeležbo na delavnicah boste pridobili širok nabor znanj o tem, kaj pomeni zdrav življenjski slog. Naučili se boste, kako ga oblikovati po vaših željah in potrebah, kako izbira prehrane vpliva na vaše zdravje in storilnost na delovnem mestu, kako škodljiv je vpliv dolgotrajnega sedenja ter kako pravočasno poskrbeti za svoje mišice. Seznanili vas bodo tudi z gibalno-kognitivnimi vajami kot preventivo pred kognitivnim upadom in demenco.

Delavnice bodo vodili dr. Saša Pišot, dr. Uroš Marušič, mag. Kaja Teraž, dr. Boštjan Šimunič in Matej Kleva.

Z udeležbo na delavnicah boste pridobili strokovna in hkrati zelo uporabna znanja, ki vam bodo pomagala tako pri oblikovanju zdravega življenjskega sloga, kot tudi na drugih področjih.

Udeležite se lahko izbranih delavnic ali vseh. Udeležba je brezplačna, zaradi trenutne epidemiološke situacije in omejitev pa je obvezna prijava na spletnem obrazcu.

Prijave na prvo delavnico z naslovom Biti ali imeti delo? Jaz in moj življenjski slog so že odprte, prijavite se lahko vse do srede, 24. septembra 2020, do 12. ure. Delavnice bodo potekale v prostorih PiNE na Gortanovem trgu 15 v Kopru.

Program delavnic si lahko ogledate tukaj.

Vabljeni!

Leave a Reply