19 May 2020

TEDEN UGODNOSTI V SPLETNI KNJIGARNI ANNALES

Znanstveno- raziskovalno središče Koper

Dobrodošli v spletno knjigarno Annales ZRS!

Z veseljem vam sporočamo, da do 24. maja 2020 znanstvena založba Annales ZRS Koper sodeluje na virtualnem sejmu akademske knjige Liber.ac, kar pomeni, da vam za vse knjige iz spletne knjigarne nudi 20 % popust in brezplačno poštnino za celotno Slovenijo.

Mogoče vas bo zanimala trenutno zelo aktualna knjiga »Bledolična vsiljivka z Vzhoda: Kolera v severozahodni Istri (1830–1890)«, ki da vpogled v to, kako so v 19. stoletju ukrepali ob epidemijah, ali knjiga »Antropologija prava in človekovih pravic«, ki pokaže, da je pravo in človekove pravice mogoče spoznati z vidika konstrukcije družbene realnosti in reprodukcije odnosov moči kot specifičnih modelov politične organizacije.

Za tiste, ki jih zanimajo pretekli slovensko-italijanski odnosi, ki še vedno vplivajo na sedanjo politiko, priporočajo knjigi »Eos eiiciamus foras – Spodili jih bomo” Italijanska liberalnacionalna stranka v Trstu 1882-1908« in »Etnično homogena Evropa: preselitve prebivalstva v Istri in Sudetih 1945-1948«.

V spletni knjigarni ANNALES ZRS pa boste našli še veliko več zanimivih naslovov, za vsakega nekaj, zato vas vabijo, da se virtualno sprehodite po KATALOGU PUBLIKACIJ.

Veseli bodo vsakega vašega naročila! In ne pozabite, poleg popusta je v tem tednu tudi poštnina brezplačna.

Njihove brezplačne strokovne publikacije, kot so na primer »Ostanite doma, (p)ostanite aktivni« ali »strokovne publikacije s področja oljkarstva« in mnoge druge, pa lahko najdete v SEZNAMU VSEH IZDANIH DEL.

Za dodatne informacije smo vam na voljo preko e-maila: zalozba-annales@zrs-kp.si

Vabljeni!

Leave a Reply