Izhod iz enostavnega načina

Konferenca ob Svetovnem dnevu hrane »Hrana, prehrana, zdravje«


Mediteranski inštitut za okoljske študije ZRS Koper ob SVETOVNEM DNEVU HRANE 2018, ki ga beležimo 16. oktobra – »ob dnevu, ki bi ga moralo človeštvo posvetiti zavedanju, kaj ima in česa nima, ko bi morali spregledati in si ne zatiskati oči pred realnostjo sveta, ter ob prav tako pomembnem dnevu za celotno slovensko živilsko in prehransko oskrbovalno verigo« – soorganizira konferenco »Hrana,  prehrana, zdravje« s sloganom »Naša dela so naša prihodnost«, letos z motom »Mi In Okolje Skupaj«, ki bo potekala 16. in 17. oktobra 2018  v Pretorski palači v Kopru.

Konferenco soorganiziramo ZRS Koper, Mediteranski inštitut za okoljske študije in Mednarodni inštitut ECPD za trajnostni razvoj, prostorsko načrtovanje in okoljske študije iz Ljubljane na pobudo EFTN mreže, ki je izšla iz aktivnosti Evropske deklaracije o hrani prehrani in tehnologiji za zdravje in to ob njeni desetletnici.

 Program konference

 

Vašo udeležbo lahko prijavite preko spletne strani. Za vsa dodatna pojasnila glede konference smo vam na voljo na elektronskem naslovu:

 

Vljudno vabljeni!