Okrogla miza o aktualni problematiki ekološke pridelave oljk v Sloveniji


v četrtek, 22. 1. 2015, s pričetkom ob 16. uri v Restavraciji Kamin, Belveder nad Izolo.


Inštitut za oljkarstvo pri UP ZRS

v okviru projekta WELLFOOD – Spodbujanje inovaciji v živilskem sektorju za razvoj turizma dobrega počutja v jadranski regiji

 

vas vljudno vabi na okroglo mizo

o aktualni problematiki ekološke pridelave oljk v Sloveniji.

 

Okrogla miza bo potekala v četrtek, 22. 1. 2015, s pričetkom ob 16. uri v Restavraciji Kamin, Belveder nad Izolo.

 

Prosimo vas, da nam do 16. 1. 2015 potrdite udeležbo na e-mail: maja.podgornik@zrs.upr.si

 


© 2014 Znanstveno-raziskovalno središče | Centro di ricerche scientifiche
Avtorji: Emigma
na vrh