Dr. Katja Koren med Odličnimi v znanosti s področja družboslovnih in humanističnih ved

Z veseljem vam sporočamo, da je med prejemniki nagrade Odlični v znanosti s področja družboslovnih in humanističnih ved tudi naša sodelavka dr. Katja Koren, in sicer z dosežkom Sedeti, delati in gibati se: je to možno? Razvoj in vrednotenje aktivnega delovnega mesta za pisarniške delavce.

 

Predstavitev znanstvenih dosežkov Odlični v znanosti s področja družboslovnih in humanističnih ved bo v obliki kratkih poljudnih predavanj predstavljenih v sredo, 4. 10. 2017, v Upravni hiši Slovenskega etnografskega muzeja. Dogodek se bo začel ob 13:30 s predstavitvami dosežkov s področja humanistike in se nadaljeval ob 15:00 s predstavitvami s področja družboslovja. Dogodek bo povezovala Renata Dacinger, urednica in voditeljica oddaje Ugriznimo znanost.  

 

Odlični v znanosti je eden izmed projektov, ki jih Javna agencija za raziskovalno dejavnost RS izvaja v okviru promocije znanosti. Namenjen je predstavitvi znanstvenih doseľkov strokovni in sploąni javnosti ter spodbujanju povezav med potrebami druľbe in reąitvami, ki jih znanost lahko ponudi. Vsi dogodki Odlični v znanosti so odprti za javnost.

 


© 2014 Znanstveno-raziskovalno središče | Centro di ricerche scientifiche
Avtorji: Emigma
na vrh