Aktivnosti v okviru projekta Wellfood

V okviru obeležitve 20. obletnice ustanovitve Znanstveno-raziskovalnega središča 

Inštitut za oljkarstvo UP ZRS

VABI na

aktivnosti v okviru projekta Wellfood

ki bo od 2. do 7. oktobra 2014

Aktivnosti v okviru projekta Wellfood, aktivnosti, in sicer:

2. 10. od 16.00 do 21.00: predavalnica na UP ZRS, Koper, Garibaldijeva 1

Delavnica: Izobraževanje na temo označevanja živil – zagotavljanje kakovosti in varnosti  s poudarkom na označevanju oljčnega olja

3. 10.: ob 15.00: oljarna  Hrvatin

Oljarna Hrvatin bo ob 10. obletnici delovanja, v sodelovanju z Inštitutom za oljkarstvo UP ZRS organizirala izobraževanje:

Delavnica: Senzorično ocenjevanje oljčnega olja in namiznih oljk ter  vpliv nekaterih tehnoloških novosti  na kakovost oljčnega olja.

Delavnica : Kako kuhamo in obogatimo jedi z oljčnim oljem.

 4.- 5.10.: Dnevi  kmetijstva Slovenske Istre 2014, v sodelovanju s Primorskimi novicami bo potekal  dogodek  »NAJBOLJ VŠEČNA EMBALAŽA OLJČNEGA OLJA« po izboru potrošnikov in izboru strokovne komisije.

 6. 10. ob 16.00: Pretorska palača, Delavnica: Pomen raziskovalnih inštitucij pri zagotavljanju kakovosti in varnosti hrane ter pri ohranjanju narave.

 7. 10. od 16.00 do 21.00, predavalnica na UIP Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske d.o.o., Delavnica: Inovacije v agroživilstvu.

Vljudno vabljeni!

 


© 2014 Znanstveno-raziskovalno središče | Centro di ricerche scientifiche
Avtorji: Emigma
na vrh